Helmiä matkan varrelta

Mahtavaa, että löysit tiesi nettisivuillemme! Toivottavasti innostut elämyksistä, työhyvinvoinnista ja matkustelusta viimeistäänkin sen jälkeen, kun olet tutustunut meihin.

Jatkossa elämysblogiin on tarkoitus luoda tunnelmia matkan varrelta sekä näyttää mitä kaikkea kanssamme voi kokea ja kuinka tyytyväisyys näkyy ihmisessä, jonka hyvinvoinnista huolehditaan.

Tässä on vain pieni palanen niistä helmistä, joita maailma meille tarjoaa. Kaunista luontoa, eksoottisia paikkoja, aktiviteetteja ja rauhoittumista – elämyksiä ja hyvinvointia voi tuottaa niin monella eri tavalla.

Hammamet, Tunisia

”Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.” (Muumipappa ja meri – Tove Jansson)

Ylläs, Suomi

”Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain. Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut onnelliseksi.” (Taikatalvi – Tove Jansson)

Etelä-Afrikka

”– Täällä on paljon sellaista mitä ei voi ymmärtää, Muumimamma sanoi itsekseen. – Mutta miksi kaiken oikeastaan pitäisi olla juuri niin kuin on tottunut?” (Vaarallinen juhannus – Tove Jansson)

Alpit, Sveitsi

”Takaisin luontoon. Elämme vain kerran. Hiiteen velvollisuudet!” (Muumipappa – Tove Jansson)

Saimaa, Suomi

Millaisia ihmeitä teidän ryhmänne haluaisi nähdä? Millainen elämys on teidän unelmienne täyttymys? Ehkäpä juuri nyt olisi hyvä hetki tarttua tilaisuuteen, ottaa yhteyttä meihin ja päästä kokemaan unohtumattomia elämyksiä.

Suurella sydämellä

Hilla


Vastaa

Share