Content

Haluaako yrityksesi lisää näkyvyyttä ja uusia asiakkaita, mutta aika ja osaaminen ei riitä? Eipä hätää, me olemme täällä juuri sinua varten! Saat kauttamme sisällöntuotantoa niin nettisivuille kuin sosiaaliseen mediaankin tekstien, kuvien ja videoiden muodossa, asiakasviestinnän palvelut, uudistuneen brändi-ilmeen, digitaalisen myynnin ja markkinoinnin askelmerkit ja toteutuksen, verkkokaupan suunnittelun ja toteutuksen sekä yrityksesi nettisivujen uudistamisen asiakaslähtöisemmäksi.

Tuo yrityksesi kirjaimellisesti Valoon!

Jotta sinä voisit keskittyä ydinosaamiseesi, me keskitymme omaan ydinosaamiseemme. Kauttamme löytyy jokaiseen ruutuun erikoistunut tekijä eikä sinun tarvitse kuin tilata kaikki tämä osaaminen yhdestä paikasta eli meiltä. Alla on muutamia esimerkkejä toteutuksista.


Uuden blogin luominen ja säännöllinen julkaisu

Kun kaipaat nettisivuillenne muutakin kuin yrityksen perustiedot, anna meidän auttaa!

Luomme niin kertaluontoisia markkinointitekstejä kuin säännöllisesti julkaistavia blogitekstejäkin. Verkostoissamme on monta erilaista tekstintuottajaa, joita yhdistää intohimo kirjoittamiseen ja kielioppiin. Ei ole nimittäin yhdentekevää millaista tekstiä nettisivuillasi on. Kun haluat antaa ammattimaisen ja luotettavan vaikutelman, muistathan, että ensivaikutelma annetaan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Instagram ja Facebook

Sosiaalisessa mediassa kannattaa miettiä miten yrityksesi näkyy siellä ja mitä se mahdollisesti voisi tarjota asiakkaillesi. Käydään yhdessä askelmerkit läpi mitä lähdemme saavuttamaan ja me toteutamme sen suunnitelman mukaisesti. Annetaan asiakkaillesi se, mitä he haluavat – laadukasta palvelua, lisäarvoa tuottavaa sisältöä, uteliaisuuden ruokkimista, sujuvaa vuorovaikutusta ja helppoa ostamista. Työkalut on jo olemassa. Enää tarvitsee käyttää niitä!

Videot – sekä livet että valmiiksi tuotetut

”Pitäisi alkaa neuloa, mutta en osaa. Katsonpa videon YouTubesta ja kas, minusta kuoriutui vallan oiva käsityöläinen! Voi, kuinka ihania vinkkejä täältä löytyykään!”

”On aika vaihtaa tietokone ja vanha kone täytyy tyhjentää. En kuitenkaan koskaan ole päässyt sitä tekemään itse, joten osaamista ei löydy. No, mutta, hei – YouTube kertoo minulle tämänkin asian ja pian olen taas hieman taitavampi!”

Kuulostaako yllä mainitut esimerkit tutuilta? YouTube on hyvä kanava kasvattaa näkyvyyttä, ja tuoda lisäarvoa asiakkaille. Sisältöä on myös helppo jakaa muihin kanaviin – kuten vaikkapa näin nettisivuille upotettuna. Kenties haluaisit yrityksellesi oman YouTube-kanavan, mutta et ole sitä koskaan ehtinyt tai osannut toteuttaa. Kerro meille minkälaista sisältöä kanavallesi haluat, niin me toteutamme.

Ja hei, jos YouTube ei innosta, niin hallitsemme myös TikTokin. Turvallinen tapa laskeutua uudelle alustalle on ottaa siihen apuvoimia. Luovat tekijämme odottavat, että saamme iloisina palvella juuri sinua! Kun perusasiat on laitettu kuntoon, siirrytään seuraavalle tasolle eli digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin sekä markkinoinnin analytiikkaan. Vaikka tekeminen onkin mieluista, täytyy sillä olla myös tarkoituksensa ja päämäärä tiedossa.


Sisällöntuotanto kuukausimaksullisena palveluna alkaen 350,00 €/kk + alv! Kertaluontoiset uudistukset projektihinnoittelumallin mukaisesti riippuen toteutuksen laajuudesta.

SIISPÄ SOITA MEILLE 040 5944 952

TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ TÄSTÄ:

    Share