TARINA

Olipa kerran tyttö, joka eli elämäänsä suorittamalla. Hyvä arvosanat sekä ahkeruus niin koulussa kuin työssä veivät tyttöä eteenpäin. Haasteita piti saada koko ajan lisää eikä lopulta suorittaminen enää antanutkaan elämään sisältöä. Monta vuotta mielessä kytenyt ajatus yrittäjäksi ryhtymisestä sai vihdoin tuulta alleen, kun tyttö huomasi muuttaa suurimman intohimonsa elämäntyökseen.

Aito huoli ihmisten hyvinvoinnista, sydämellinen lähestymistapa jokaista ihmistä kohtaan sekä innostuva kokeilunhalu uusia asioita kohtaan yhdistyivät liiketoiminnaksi. Elämysten – ja tätä kautta hyvinvoinnin – tuottaminen kanssakulkijoille on alkanut vallata tytön sydämestä niin suurta tilaa, että tälle palolle ei etsitä sammuttajaa. Liekkiä pidetään yllä ihmisten kohtaamisilla ja tyytyväisyydellä, jotta tarina voisi jatkua loputtomiin.

Uusi normaali yritti kuitenkin laittaa tytölle kapuloita rattaisiin. Oli mietittävä kuinka tätä hyvinvointiajatusta voisi edelleen toteuttaa. Onneksi teknologia mahdollistaa monenlaista ja tyttö pääsikin toteuttamaan luovuuttaan aivan uudella tavalla. Paljon tuli myös matkan varrella opittua ja näitä oppeja tyttö aikoo hyödyntää jatkossakin.

Kaikessa tytön toiminnassa on edelleen taustalla välittäminen.

Sillä sinä olet tärkeä!

Share